Pups

Geboren nestjes–>

Beschikbare pups–>

Foto gallerie van pups–>

Bij NewDown Bassets is het FEEST als er pups geboren worden! Iedere NewDown Basset die geboren wordt, krijgt alle liefde en goede zorg!

U Krijgt dan ook een pup mee die gegarandeerd gezond is. NewDown Bassets verkoopt iedere pup met een koop contract .

Voeding en de eerste nacht van uw Basset Hound pup

En dan is het zover.. De dag waarna u hebt uitgekeken, u mag uw nieuwe gezinslid ophalen!

Ophalen van de pup
Het beste is om uw pup, de nieuwe huisgenoot in de morgen op te halen, dan heeft de pup nog een hele dag om aan zijn nieuwe omgeving te wennen. De pup is tegen de avond moe en zal dan waarschijnlijk beter slapen. Zorg dat alles klaar staat als de pup in huis komt, een bench met een dekentje erin, en wat speelgoed om mee te spelen. Een voer en waterbakje  Vraag de fokker welk voer de pup gewent is om te krijgen. De fokker geeft voor de eerste paar dagen meestal het voer mee voor de pup, en de aantal voedingen per dag de pup nodig heeft.

De reis in de auto
Als u de pup komt halen, wordt hij van zijn nestgenootjes gescheiden en moet hij gelijk een reis in de auto maken. Hij kan wat onrustig en onzeker zijn, daardoor gaat hij wat hijgen of piepen. Het beste is dat u hem niet op u schoot neemt, maar op de bodem van de auto zet, hij krijgt het dan niet zo warm. Ook kan het zijn met een jonge pup dat zijn evenwichtig orgaantjes die zich in de oren bevinden nog niet geheel stabiel zijn, dit gaat over naarmate hij ouder wordt. Het kan zijn dat de pup last krijgt van wagenziekte, hou de pup zo laag mogelijk in de auto. Wij raden aan om een kennel mee te nemen, waarin de pup kan reizen, plaats deze dus laag in de auto

Bij u thuis gaat de pup op ontdekking let op dat alle electra en andere gevaarlijke objecten zijn weg gewerkt.

Na de ontdekkingsreis kan de pup rustig slapen, het zal zeker moe zijn na alle indrukken. Laat de pup dan ook echt met rust totdat het zelf wakker word. Vooral als u kinderen heeft, stel dan een duidelijke grens, kinderen kunnen nogal onbezonnen te werk gaan met een pup en kunnen hierbij niet altijd het verschil maken tussen speelgoed en dit levende wezentje.Laat ze dus in het belang van het kind en de hond ze dus nooit alleen. Laat de pup ook in alle rust eten en daarna altijd even laten rusten en daarna even naar buiten om zijn behoefte te doen.

Heeft U nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen met de Fokker.

Even genieten! Bekijk hier een Foto gallerie van Basset Hound pups–>

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *